Referanser

«Jeg er godt fornøyd med Varmepipa i mitt nye hus. Det er på totalt 200 kvm i tre etasjer. Min varmepipe er 5 meter høy og går fra første etasje opp i andre etasje med en elementpipe videre oppover. Jeg synes Varmepipa er stilig, plassbesparende og økonomisk. Samtidig gir den komfortabel varme og godt innemiljø. Jeg har stort sett praktisert ett ilegg om morgenen og ett om kvelden. Dette gir varm pipe hele døgnet. I kalde perioder har vi økt antall ilegg. En lærer raskt hvor mye ved som skal til for å gi nødvendig effekt.»

Jan Borgnes
Rødkleivfaret, Oslo


«Varmepipa fungerer meget bra for oss, I den kalde perioden rundt og etter nyttår (-10) så går det ca 10-12 kg ved i døgnet. Vi har da ingen annen varmekilde i første etasje enn lys, kjøleskap etc. Meget lett å fyre opp.
Trenger du en kunde som referanse så vil det bare være en fornøyelse.»

Jan Erik Lie
Tåsen i Oslo


«Tester peisen nå. Det er den flotteste form for vedfyring jeg har sett. Fantastisk ”god trekk i pipa og vakkert skue.Takk for hjelpen så langt.»
Harald
Torp i Fredrikstad


«Vi hadde pipe, men ikke plass til peis. Da rev vi nederste del av pipa og monterte inn Varmepipa i åpningen. Vi tok i bruk Varmepipa på juleaften, og strømregningen stupte over natten. I disse miljøtider er det ikke dumt å kunne skryte av klimaeffekten heller, sier Fritjof Vikøren. Vi håper å erstatte 10.000 kilowattimer strømoppvarming i året med vedfyring. I så fall tilsvarer det en reduksjon på ti tonn CO2 eller fire års bilkjøring.»

Vigdis og Fritjof Vikøren
Asker


Artikkel Dagens Næringsliv 29.aug – 2008 > Les saken

INTERIØR MAGASINET Nr.5 2007 okt/nov > Les saken

Hytteliv nr.11 2007 > Les saken

Grønn Hverdag Artikkel på nett > Les saken

Byggmesteren nr.11 2007 > Les saken

Muremesteren nr.5 2007 > Les saken

Ny Teknikk nr.11 2007 > Les saken